Meniu
Cos de cumparaturi

Transport si plata

Plata produselor comandate se poate realiza prin:

- Transfer bancar;

- Credit card/ Debit card,

- Plata la livrare

- Predare personala in Cluj Napoca. 

Transfer bancar


Pentru plata prin transfer bancar datele beneficiarului platii sunt urmatoarele:

• Denumire: Lepurush SRL

• Banca: Banca ING

• Cont bancar IBAN: RO26INGB0000999908836173

• Nr. de Inreg. la Registrul Comertului: J12/433/2019

• Cod Unic de Inregistrare: RO40591607


Online cu card bancar prin MobilePay (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard).

Daca ati ales metoda de plata " Credit card/Debit card " vei fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati MobilePay, unde vi se va solicita sa completati informatiile despre cardul dumneavoastra.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

"3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusive 3D Secure.

Ramburs la livrare

Plata ramburs se face in numerar, la momentul livrarii, catre curierul care face livrarea produselor. Valoarea de plata va fi cea afisata in ultimul pas al comenzii, fara comisioane suplimentare.


LIVRAREA

Termen de livrare

Livrarile se fac in termen de 2-4 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii, prin firma de curier DPD sau SAMEDAY, in functie de aria de acoperire si de programul de livrari aferenta zonei. Exceptie fac perioadele cu un volum foarte mare de comenzi, unde termenul de livrare va suferi modificari.

Pentru produsele marcate cu Disponibil (4-7 zile) livrarea se face in intervalul de 4-7 zile lucratoare.

Daca plata s-a facut prin transfer bancar, comanda dumneavoastra va fi procesata din momentul dovedirii platii sau a intrarii sumei in contul firmei.

O comanda plasata intr-o zi lucratoare pana la ora 13.00, este pregatita si va fi expediata din depozitul Lepurush in aceeasi zi. Comenzile plasate dupa ora 13.00 cel mai probabil vor fi expediate in urmatoarea zi lucratoare.


Cat costa livrarea?

Livrarea prin curier este gratuita pentru comenzi mai mari de 500 lei pe tot teriotriul Romaniei. Daca valoarea este mai mica de 500 lei, se va percepe un cost de transport standard de 20 lei pe tot teritoriul Romaniei. Dupa finalizarea comenzii, fiecare client va putea vizualiza, direct in contul sau, numarul/numerele de urmarire al expeditiei (AWB) asociat/asociate comenzii sale. Pentru livrari inafara tarii, va rog sa ne contactati pe office@garajulcumasinute.ro.

Viziteaza site-ul Lepurush.ro pe ShopMania