Meniu
Cos de cumparaturi

Politica de Returnare

Potrivit dispozitiilor OUG 34/2014 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta : "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului"

In cazul in care doresti sa returnezi produsele achizitionate, Lepurush iti garanteaza termenul de retur prevazut prin lege, si anume 14 zile de la primirea produsului. 

Urmeaza pasii de mai jos pentru a solicita un retur:

Din contul personal creat la efectuarea comenzii urmand pasii de retur si specificand contul/datele bancare complete pentru restituire sumelor aferente

Notifica departamentul de Customer Service in scris la adresa office@garajulcumasinute.ro referitor la coletul pe care urmeaza sa il returnezi

Expediaza comanda la adresa : str. Aleea Albastrelelor nr. 9/3, Cluj Napoca, Romania

In termen de maxim 14 zile calendaristice de la receptionarea returului, vei fi notificat via e-mail cu privire la statusul restituirii contravaloarii produsului/produselor returnat/(e), in contul specificat in Formularul de Retur

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator. Este necesar ca produsul original sa fie trimis catre noi printr-un curier organizat de dvs (in afara de Posta Romana - cu exceptia serviciului de curierat rapid Prioripost)

In cazul in care ai primit un produs cu defect sau altul decat cel comandat, te rugam sa transmiti solicitarea in scris la adresa office@garajulcumasinute.ro, impreuna cu fotografiile produselor receptionate. Returul in acest caz va fi organizat de catre Lepurush.   

Comenzile plasate online pot fi returnate doar catre Magazinul Online. Coletele retur expediate fara Formular de Retur inclus pot atrage dupa sine intarzieri la procesarea rambursarilor. 

 

POLITICA DE SCHIMB

Daca doresti sa schimbi produsul, te rugam sa ne contactezi in prealabil prin email la adresa office@garajulcumasinute.ro in care vei specifica numarul comenzii, numele si prenumele complet cat si produsul pe care il doresti la schimb.

Orice schimb de produs se poate face doar in limita stocului disponibil. Daca modelul dorit de tine nu mai este in stoc, iti poti alege altul cu achitarea eventualelor diferente de pret de catre tine sau restituirea lor de catre noi.

Dupa confirmarea disponibilitatii produsului pe care il doriti la schimb, este necesar ca produsul original sa fie trimis catre noi printr-un curier organizat de dvs (in afara de Posta Romana - cu exceptia serviciului de curierat rapid Prioripost) la adresa: str. Aleea Albastrelelor nr.9/3, Cluj Napoca, Romania

Orice produs pe care il vei returna trebuie sa nu fie utilizat sau deteriorat. Produsul trebuie sa fie insotit de toate accesoriile componente si ambalajele originale ( legea 249/2015, art 16(8) ). Te rugam sa folosesti un ambalaj protector pentru expeditie, daca se poate cel original. Produsul nu este primit daca este zgariat, deteriorat, ori daca ii lipsesc din accesorii. Nu sunt acceptate drept retur produsele utilizate, cu urme de uzura.

In momentul in care va fi receptionata comanda de retur in sediul magazinul online, iti vom expedia comanda de schimb. Pentru comenzile de schimb nu sunt percepute taxe de livrare suplimentare. Costul de livrare al comenzilor de schimb este suportat de catre Lepurush.

 

Atentie! Nu primim colete returnate cu plata ramburs. Primim doar colete pentru schimb de produse sau retur a caror plata de transport a fost efectuata de expeditor (client). 

Nota: Ne rezervam dreptul de a nu onora comenzile realizate de persoane care au efectuat mai multe retururi in ultimele 12 luni ale anului in curs.

Viziteaza site-ul Lepurush.ro pe ShopMania