Meniu
Cos de cumparaturi

Auto models


Basculanta metalica 1:40 Basculanta metalica 1:40
Disponibil in 2-3 zile
Basculanta metalica 1:40 este cadoul ideal pentru colectionari si pentru iubitorii de utilaje de constructie, acesta oferind ore intregi de joaca.Confectionat din materiale rezistente, de inalta calitate, acesta contine 90% metal si 10% plastic. Detalile excelente si realiste ofera senzatia unui utilaj adevarat. Utilajul prezinta cuva mobila, permitan descarcarea iar rotile din fata sunt mobile putandu-se realiza miscari de dreapta - stanga. Produsul nu este potrivit copiilor s..
119,00 Lei
Fără TVA:100,00 Lei
Buldozerul metalic 1:40 este cadoul ideal pentru colectionari si pentru iubitorii de utilaje de constructie, acesta oferind ore intregi de joaca.Confectionat din materiale rezistente, de inalta calitate, acesta contine 90% metal si 10% plastic. Detalile excelente si realiste ofera senzatia unui utilaj adevarat. Utilajul prezinta rola mobila, aceasta executand miscari de dreapta - stanga. Produsul nu este potrivit copiilor sub 3 ani deoarece contine componente mici. Copii sub 8 ani..
124,95 Lei
Fără TVA:105,00 Lei
Set buldozer si basculanta din metal 1:50 Set buldozer si basculanta din metal 1:50
Disponibil in 2-3 zile
Setul de basculanta si buldozer din metal, sunt cadoul ideal pentru colectionari sau pentru iubitorii de utilaje de constructie, acestea oferind ore intregi de joaca. Confectionate din materiale rezistente, de inalta calitate, acestea contin 90% metal si 10% plastic.  Detalile excelente si realiste ofera senzatia unor utilaje adevarate. Basculanta prezinta cuva mobila, aceasta se poate ridica pentru descarcarea incarcaturii iar cabina basculantei este mobila, p..
113,05 Lei
Fără TVA:95,00 Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Viziteaza site-ul Lepurush.ro pe ShopMania